Meteen naar de inhoud

UPS – Access Point

Pawn.nl UPS Access Point

Gemak om de hoek

LET OP Tijdens koningsdag gesloten!

Contact UPS Klantenservice: 020-5174776

Het leven is niet bedoeld om te wachten op pakketten. Stuur je pakketten met en naar een UPS Access Point™-locatie. Dit zijn bedrijven in de buurt waarmee UPS samenwerkt. Je haalt je pakketten op wanneer jou dat uitkomt. Je weet dat je pakketten veilig zijn en, omdat de locaties tijdens het weekend en soms in de avonduren open zijn, hoef je je niet te haasten..

Meld hier direct je pakket aan, alvorens je het naar ons brengt!

PS En vergeet niet om het bijbehorende adreslabel te printen.


Dit willen we je graag laten weten:

Ophalen

Zorg er dan voor dat je een officieel bewijs van identificatie of een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs bij je hebt en het afleverbewijs of de Track & Trace van je pakket.

Verzenden

Zorg dat je vooraf het pakket hebt aangemeld en het betreffende adreslabel hebt geprint, alvorens je het bij ons afgeeft. Je krijgt geen bewijs van verzending, alle acties/wijzigingen zijn online te volgen met jouw accountgegevens.


Welke pakketten komen in aanmerking voor aflevering of aanlevering bij een UPS Access Point™-locatie?

De volgende vereisten zijn van toepassing:

  • Het pakket moet minder dan 15 kg wegen.
  • De lengte van het pakket mag niet meer dan 70 cm bedragen.
  • De totale omvang mag voor de lengte en omtrek gezamenlijk niet meer dan 300 cm bedragen.
  • Het pakket heeft een waarde van minder dan $ 5.000,- indien het afgeleverd of verzonden wordt bij een UPS Access Point-locatie of een waarde van maximaal $ 1.000,- indien het aangeleverd wordt voor verzending als een zending Franco Huis.
  • De inhoud van het pakket mag niet vermeld staan als een artikel waarvoor beperkingen gelden in de toepasselijke tarievengids en servicegids van UPS of in de UPS-tarieven/servicevoorwaarden. Pakketten die bijvoorbeeld vuurwapens, munitie of gevaarlijke stoffen bevatten waarvoor verzenddocumenten vereist worden, komen niet in aanmerking.
  • Pawn.nl behoudt ten alle tijden het recht een pakket te weigeren.

 

Behalve onder beperkte omstandigheden komen pakketten waarvoor de handtekening van een volwassene vereist wordt niet in aanmerking. Een pakket kan ook door instructies van de verzender niet in aanmerking komen (bv. een verzoek dat de zending alleen op het thuisadres van de ontvanger wordt afgeleverd).

Contact UPS klantendienst: 020-5174776