Ga naar de inhoud

Drop-off

Producten die pawn.nl inkoopt

Ben jij het ook zat

Je hebt een afspraak gemaakt via Marktplaats en er komt niemand opdagen of te laat. Dan is drop-off de oplossing voor jou. Je hebt geen zin in afspraken die niet nagekomen worden, mails met flauwe biedingen die moeten worden bijgehouden en alsmaar vreemde mensen over de vloer. Je hebt geen haast met verkopen van je product? Dan is de drop-off regeling iets voor jou.

Wat is drop-off?

Bij drop-off regelen wij de verkoop van je product voor jou. Na overleg en advies over de verkoopprijs, plaatsen wij het product bij ons in de winkel en gaan over tot actieve promotie. Op al onze producten krijgt de koper 2 maanden garantie, dus ook op jouw product. Hierdoor zal de koop makkelijker gedaan worden omdat men zekerheid heeft over het aangekochte product. Als wij de koper die de juiste prijs wil betalen hebben gevonden nemen wij direct contact met je op. Het enige wat jij dan nog moet doen is je geld bij ons ophalen na het verloop van de garantieperiode. Word jou product niet vlug genoeg verkocht naar jou tevredenheid? Dan kan jij jouw product weer ophalen zodra jij dat wilt. Het product blijft van jou.

No troubles only money!! Of te wel geen problemen alleen maar cash!! That’s Drop-Off

Kom langs in onze winkel en kijk wat wij voor jou kunnen doen. Wij helpen je graag onder het genot van een kop koffie of thee. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen zoals een ID, paspoort of een Nederlandse verblijfsvergunning. Let op!! Een kopie is geen geldig legitimatiebewijs. Denk eraan dat bij het ophalen van jouw geld of product jij je legitimatie ook nodig hebt.

Wel blijven wij het recht houden om ook bij deze regeling artikelen te weigeren om wat voor reden dan ook. De drop-off regeling is vooral bedoeld voor producten met een hoge verkoopwaarde, wij blijven hier altijd flexibel in.